Bingung~~


Kekadang aku terpk..Org ckp klu gurl tu lawa sgt,die akan dpat BF yg comot hehe betul x?Sb aku tgokla,slalo mmg mcm tu..tp ade reason jgk jd mcm tu,sb gurl ni die takut if dpt BF yg macho,hensem nt die ssh ati. Sbbnye,takut guy tu xsetia. Maklumla ramai peminat kan. Same jugak gurl..alah2 dua2 pn same jek..Tp ape2pn semua tu mcm balance la..klu x,xde spe nk yg comot tu..hehe tul x? Tuhan ni mmg adil. Buat nye si minah ni mmg comot pastu dpt lak guy yg agak xkira comotnye..nnt anak die nak jd pe? hmmm Tp klu ckp pasal lawa xlawa ni..benda ni,die mmg sgt spesifik.. cthnye lawa die tu cri segi ape..? sme tu kne ambik kira.. tp bg aku sume org nk cri gfren yg baik..baik tu maknenye mau cari yg cocok dong! bak kate membe indon aku kt nun di Indonesia gituuu..heheh setahu aku lah ade bbrp krateria nak cri gurl nih..maksud aku yg steady la. Pada aku lah,gurl ni pn die byk 'jenis gak..yg jenis banyak duit,yg jenis ckp besar,yg jenis malu2 siput byklah.. klu aku nak senarai kt cni xcukup space la bai. Tp ape2 pun ..klu dah stat suke tu,racun pn racun lah..tul x? sbnarnye aku cm ssh sket nk ulas bab2 gurl nih sb aku ni bukan yg specialist bab2 gni..klu keta tau lah..agak xidup je..leh cek minyak ke? tgk plug ke..bateri ke? tau lah cmne nak buat..klu xcukup pikap tau lah cmne nak ekjas..tp klu bab gurl nih..aku surrender awl..hehe so xde ape nk cite.. the end..~