Cuaca oh cuaca

Pelik je cuaca 2,3 hari ni panas semcm jek..tekak pun rase haus jek...mne yg xtahan sure kena serang dek demam..balik keje lak gi jenguk2 air dalam botol air dlm peti ais kot2 ade yg bleh diminum..maklumlah duk bujang mmg gni..malang tul nasib aku..botol air yg diisi semlam rupa2 telah dikosongkan oleh mamat xbertggjawab kat rumah ni hehe xsempat la aku nak meneguk air sejuk yg diimpikan sejak dr pejabat lg..Jd terpaksalah aku rebus balik air tu...smbil tggu air tu masak..smpat gak aku duk depan pc ni. Bukan buat pe tp buat benda yg mmg aku xpernah buat selama ni..Iaitu menulis blog..hehe oklah.. dengan cuaca yg panas sejuk..panas sejuk nih..badan pun jd xtahan.. bukan badan je,engine pn cmtu gak..hehe lama leh kena semput or sakit2..

Ari ni br aku free..2,3 hari ni xsempat nak online..bukak pc mlm je..tu klu de kt umah..keje pn makin banyak..tp aku suke keje aku..rse xcited je nak bereskan peruntukan yg kerajaan bagi nih..sb nt akhir thn takut xsempat nak bereskan tambahan aku pn xlama kt cni..Hmm aku penim sbenarnye,jiwa xtenteram..tp mcm xde mood nak tulis kt cni..nantilah aku samb~ nak mandi...rimas dan resah....