Renungan Jiwa

Boring...tu je benda yg aku terpk..nk wt pe ek? ermm aku beli 2 barang mggu lepas. Brg pe lg? brg keta r..hehe boost controller prosfec B Greddy dengan E-manage (piggy-back) ..jejak la jgk ribu2 habis..tp xpe aku puas ati.. pastu g la antar keta bgkel..nk pasang benda tu..3 hari setting ..3 mlm aku xlena tdo teringat kt keta aku tuhh.. sok nye g begkel ambik keta..clutch lak slipp..maknenyer nak kena tuka tu..nak duit la tuu..pomen tu gtau..kautim2..sume dlm 2k siap tuka clucth.. klu belanja mods keta klu xbes duit,pakai stdard je la..hehe xpelah..aku rela je..lgpun aku xde pe nak buat pn.. Nak simpan duit wt kawin sme tu dh de standby.. nk wt lanje makwe..haha aku xspend tuk tu sme sb aku xde makwe.. tp jiwa kacau gak hahaha~ bile ntah leh jmpe yg aku berkenan. Aku rse skrg benda paling ssh skali bg aku nak cri makwe ah..pelik kan? xpelik pn sb ni sume benda betul.. hehe

Cakap pasal mase depan ni buat aku penim.. bukan xde mase depan tp mcm de hangky-pangky lg..dh le skrg aku nyer transfer cm senyap je.. aku skrg keje kt JB.. pasni myb keje kt TRG lak..pk pasal life aku kt TRG ni buat aku jd resah..maklumla dah lama duk JB..(4thn) JB ni nice gak,xde bz sgt lgpun bile dh lame duk cni sure rse selesa..maklumla network dan kwn2 pn makin ramai.. skrg peluang tuk cri duit lebih pn agak menjadi.. maklumla bandar besar..Igt lg kate tokey kedai sparepart tu, muda2 cri duit banyak2... tul gak tokey tu ckp.. keadaan status kwangan aku skrg bukan lah teruk sgt tp nak lagi2 mewah hehe bukan tamak tp pak aji penah bgtau "carilah rezeki di merata pelusuk dunia seperti kamu akan hidup selama2nye" klu xsilap lah ..

Terpk gak ttg keta aku..nak let go je..membe aku penah offer nak beli tu..so klu let go bolehla aku pakai keta yg advance sket.. aku minat Nissan Silvia S15..tp pk pasal nt jd family car,better go to Mitsubitshi evo 7 lah. Tp tulah pakai tu lepasla sgt tp aku nak releks dlu. Pakai keta ni kena cri queen dlu..br best.. de queen br leh pk pasal tuka keta..umo dh makin lanjut ni.. kena pk gak tuk mase akan datang nih.. ntahpapa jek aku pk..

oklah nnt2 la smb~