Di TAG oleh amoi chantek!!!

"Di bulan yg mulia ini marilah kita bersama-sama menggandakan ibadat kita. Mana tahu anda mendapat rahmat MALAM lailatulqadar. Banyakkanlah sedekah, kurangkanlah mengumpat dan semoga kamu selalu dirahmati oleh Allah s.w.t. Rajin-rajin lah menghulurkan juadah berbuka dengan jiran-jiran dan kawan-kawan. Yang dekat dierat-eratkan, yang jauh didekat-dekatkan. Semoga berkekalan didunia dan diakhirat. Amin ~"

Tag ini bertemakan "Marilah kita merapatkan silaturrahim dibulan Ramadhan". Here's are the rule yang kena ikut untuk tagged ni:- Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe) Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka senangkan??

Mangsa seterusnya ialah ?


1. Princess Liyana 2. [eclipse] aka cik Nad 3. Annaheim 4. Yonna 5. Filanastasia

P/s : sila tunaikan tanggungjawab anda hehehe~

Labels: , , ,