Gemuk dan Buncit

Aku terbaca artikel akhbar berita harian today 13 November 2008. "Bahagia Punca Perempuan Gemuk". Bunyi macam pelik but menurutnya lagi, Girl susah nak maintain berat badan. Gemuk berlaku bila Girl bahagia dengan pasangan dia.

Ini plak idea kenapa lelaki buncit. Orang cakap lelaki buncit ni sebab dia banyak duit. Sebab bila buncit mesti ada isi. Then, nak isi dalam perut tu kena pakai duit. Kalau takde duit mane nak isi dalam tu kan? Sebab tu pemimpin-pemimpin, pengarah-pengarah, ahli koperat, bos-bos dan datuk-datuk semua ada isi dalam tu. Means buncit.

Bab kata kawan aku :
“ Buncit-buncit ni bukan sebarangan tau, bro. Nak reach macam aku ni kena isi, kalau takde fulus macam mana mau isi?"

then,

Hahahahahahahaha~

Kami gelak besar malam tu.

Labels: , , ,