Cerita pari pari


Bila selalu berhubung boleh menimbulkan rasa suke nih. Tapi, tak tau dalam mana. Dia ni agak professional dalam urusan kerja. Straight forward dan mudah berunding. Setakat ni, aku rasa ok lah. At least ade jugak benda yang chemistry kan? Bleh jadi semangat ni. Aku kalau boleh jadi peminat jauh-jauh pun ok ape.

Cantik budaknya, kulit kuning langsat, tubuh tinggi lampai. Berketurunan arab kot. Sebab nama kat depan ada Sharifah. Lain la kalau nama "Nik". Kalau "Nik" tak silap aku berasal dari keturunan penjaga Ayam istana dahulu kala.
"Wan" pula penjaga Lembu istana. Hehe

Bila rupa paras dah tip top, of course la sudah berpunya. Kalau belum nak juga hamba mencuba nasib. Pergi memancing berumpankan cacing dari gunung Mak Jinjang hehe Tapi tak boleh, sebab aku rasa rendah diri. Nanti dipanggil hidung tak mancung, pipi plak nak disorong-sorongkan. Jadi lupakan saja niat itu wahai Labu.

Labels: , , ,