Cuti

Bila dah cuti, maka bolehlah aku ambil sedikit kesempatan ini untuk tolong my parents bersihkan kawasan rumah dan melakukan sedikit exercise sempena menyambut hari bersejarah bagi abang aku. Dan juga my sister in law.

Jadi, masa cuti Tahun Baru Cina inilah masanya untuk kerja-kerja tersebut dilakukan tanpa sebarang gangguan.

Lagipun, aku memang
free sangat time sekarang ni. Kalau hari kerja memang takde masa langsung nak gi jenguk umah kat kampung. Bermula awal pagi hingga ke tengahari, akhirnya semuanya selesai.

Labels: , , ,