Program Isi Masa


Dari semalaman lagi aktiviti outdoor photoshoot bermula bersama saudara CK, juga seorang photographer peribadi. Lokasi? Kami telah menuju ke sebuah tempat peranginan di daerah Besut. Pendakian bermula pada jam 5.30 petang bersama dua saudara lain yang merupakan penunjuk arah pendakian.

Walaupun pendakian amat memenatkan tetapi hasilnya adalah amat berbaloi-baloi. Indah dan nyaman sekali udara dipuncak. Rasa tenang disamping menikmati keindahan alam yang belum diceroboh oleh manusia durjana. Maka, sesi photoshoot pun bermula.


 CK dengan gaya tersendiri.
 Laluan pendakian dan pemandangan yang tenang.
Senja dipuncak.
Pandangan Pulau Rhu dari puncak.
Pada Jumaat petang. Aktiviti memakan kenduri selesai bersama Jane apabila kawan sepejabat Jane telah mengadakan Majlis Kenduri Perkahwinan mereka. Tahniah buat pasangan Anis dan Fairuz kerana berjaya melangkah ke alam perkahwinan. 

Sedang asyik melepak bersama Jane, jadual bagi sesi seterusnya disusun dalam kepala dan seorang kawan, telah mengajak untuk mengadakan potraiture photoshoot pada petang hari tersebut. 

Memandangkan sudah ketandusan model untuk dijadikan subjek bagi aktiviti pada petang itu, saudara Ray telah dijemput khas untuk menjadi subjek bagi sesi photography tersebut. Oleh kerana sifat sporting Ray, maka aktiviti tersebut dapat berjalan lancar. Terima kasih daun keladi.


Sesi Ray menjadi model bagi BG sawah padi diteruskan juga. Pepun Ray, LU DAH KENA BEB! Sori, sebab terpaksa pakai kain batik. Kononnya nak suruh nampak ayu gitu hahaha!


 Tapi takpe beb.. Ray tetap steady! Lihat Aksi beliau!
  Agak-agak gugur tak jantung bila tengok gambar ni?
 Rokok ditukar kepada pucuk rumput bagi menyokong usaha berhenti merokok!
 
Shino said : Credit untuk Ray!!

Labels: , , ,