Routine


Stress dengan routine kerja seharian. Hari-hari yang sibuk dan task yang pelbagai memang akan memendekkan jangka hayat manusia macam aku. =P

Bila dah stress gini, play futsal dapat menyelesaikan masalah. So, first game untuk minggu ni ialah friendly dengan pasukan Radicare. Lokasi di Arena Futsal, Pangkalan Chepa. Nampaknya, terpaksalah my wife ikut sekali.

Cakap pasal futsal, it's time for me untuk try my new boot. Tak sabar rasanya. Setelah buat beberapa survey ke atas boot yang sesuai, maka Nike T-7 adalah boot terbaik untuk dibeli. Price RM351 di Al-Ikhsan. Salah satu gedung sukan yang tak asing lagi.

Nike T-7
Nike T-1
Nike boot memang sangat stylist!

Boot lama ingat nak let go murah-murah. Plus adik pun nak kasut tu. Jadi bye bye lah pada Nike T-1. Bagi aku, kasut futsal dari brand Nike sangat sesuai. Pertama dari segi keadaan tapak dia yang nipis dan ringan semasa memakai. Seperti berkaki ayam semasa beraksi di dalam gelangang.Apa yang pasti, play futsal dapat menambah stamina. Mengekalkan berat ideal dan membina otot betis dan peha.

Shino said : Routine!

Labels: , , ,